Načini plačila

  • Plačilo z gotovino ob prevzemu

Na voljo imate plačilo z gotovino ob prevzemu. Naročeno blago plačate z gotovino, ob dostavi na vaš naslov.

  • Plačilo po predračunu na TRR podjetja

Plačilo knjige poravnate na podlagi poslanega predračuna.

  • Plačilo po pogodbi (B2B) – za poslovne partnerje

Naročeno blago plačate v skladu s pogoji, navedenimi v medsebojni pogodbi.

Dostava

Kupljeno blago vam dostavimo na katerikoli naslov v Sloveniji. Dostavo opravlja Pošta Slovenije. Dostava v tujino je mogoča po predhodnem dogovoru.

Čas dostave

Naročeno blago vam dostavimo v roku 1-2 delovnih dni po prejetju naročila. Dostavo v našem imenu opravlja Pošta Slovenije in je praviloma opravljena v dopoldanskih urah.

Ko je blago odpremljeno, vas o tem obvestimo po emailu.

Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi se čas dostave podaljša za predviden rok dobave, ki je naveden pri vsakem izdelku, ki v tistem trenutku ni na zalogi. V primeru daljšega zamika dostave vas bomo o tem obvestili telefonsko ali preko emaila.

V primeru naročila več izdelkov z različnimi statusi zaloge in dobavnimi roki, bomo naročilo izvršili po dogovoru s stranko.

V primeru zamude pri dobavi enega ali več izdelkov iz naročila, vam bomo te izdelke poslali naknadno, izdelke iz zaloge pa takoj. V tem primeru prevzamemo stroške dvojnega pošiljanja.

Stroški dostave

Dostava je brezplačna.

Dostava na drug naslov

Če želite dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov, na primer v službo, nas o tem obvestite po telefonu (041 654 251) na elektronsko pošto suzana@sanus.si. Tak način je primeren tudi za obdaritev vaših najdražjih v primeru odsotnosti ali zgolj kot presenečenje… V primeru dostave na drug naslov plačilo z gotovino po povzetju ni možno. V tem primeru se bomo dogovorili na predhodno plačilo na naš transakcijski račun.

Vračilo blaga

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) lahko potrošnik odstopi od pogodbe o nakupu blaga v roku 15 dni od oddaje naročila, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku 15 dni od oddaje naročila je enakovredna sporočilu o odstopu od pogodbe.

Blago nam lahko s priporočeno pošiljko vrnete v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Vrnjeno blago mora spremljati originalni račun, ki ste ga prejeli z blagom. Stroške vračila blaga krije kupec.

Kupec lahko ob vračilu zahteva vrnitev kupnine, ki mu jo prodajalec vrne na njegov transakcijski račun najkasneje v 15 dneh. V tem primeru vas naprošamo, da v pisnem sporočilu navedete vaš TRR za vračilo kupnine.

Naslov za vračilo blaga:

SANUS, Suzana Fridl
Mladinska ulica 9
2325 Kidričevo

Veseli bomo, če nam boste ob morebitnem odstopu od pogodbe o nakupu, sporočili vaš razlog, saj nam bo to koristilo pri ustvarjanju asortimenta po meri kupcev. Prav tako nam boste pomagali izboljšati naše storitve.

Za pogodbene stranke (B2B) veljajo določila, navedena v pogodbi.